utorok 3. februára 2015

Marod report | A day in the life

Moja radosť bola predčasná. Ďalšia (a dúfam že už posledná) vlna chrípky ma zase neminula, takže som svoj pohyb musela obmedziť na chodenie na záchod a pre čaj.


Toto ničnerobenie ma už ničí, nudím sa a najradšej by som do posilňovne vletela a poriadne si zadrepovala alebo zničila (neexistujúce) ramená. Ale skôr ako by som činku vytlačila by mi pravdepodobne padla na hlavu.

Varenie mi našťastie nebolo odopreté (narozdiel od cvičenia,fňuk), mamina sa do varenia obedu pre mňa nevrhla a ja som mala aspoň zámienku vyliezť na trištvrte hodinu z postele.

V poslednej dobe som sa akosi zmenila, telo zatúžilo po slaných raňajkách. Možno to mám z toho stáleho pozerania Nikkiných (Blackketter) videí, ona má stále na raňajky vajíčka. A počas školských dní mám na raňajky vždy nejaké pečivo. Sranda, že pred pol rokom by ste do mňa slané raňajky nedostali, a keď, tak len s ťažkosťou. Ale teraz keď mám ovsenú kašu na večeru a k obedu skoro vždy aj sladkú časť, akosi mi to nechýba.


Včerajšie raňajky boli trošku experimentom. Miešané vajíčka so šampiónmi a špenátom, posypané strúhaným cheddarom, 2 opečené toasty a cherry paradajky.



Aj na obed to chcelo nejaké vitamíny. Zemiaky, cuketa a hrášok, k tomu vedľa kyslá kapusta a jogurt s jahodami.

Večere som nefotila pretože fotiek ovsenej kaše s banánom a arašidovým maslom tu už bolo neúrekom. A dnes ma to čaká zas.


Dnes som si po dlhej dobe spravila miešané vajíčka s cuketou, ktoré som nemala už pomaly rok.




Obed bol dneska improvizáciou a musím povedať, že sa vydaril na jednotku. Zemiaky, fazuľové lusky, hrášok a šunka, k tomu jahody a broskyne (rozmrazené) zaliate jogurtom a na posilnenie kinder šokolate.

Tak ja sa idem psychicky pripraviť na zajtrajšok a (milovanú) školu. Dúfam, že mi bude aspoň trošku lepšie a aspoň trošku si zacvičím.  


2 komentáre:

  1. na chripku odporucam zazvorovy caj :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Taká som smutná :( Ja už som doma pomaly 3 týždeň, mám už dokonca začiatočný zápal pľúc, takže nemôžem cvičiť, musím sa riadne šetriť :(

    OdpovedaťOdstrániť