pondelok 15. decembra 2014

Dopĺňame makrá

Len málokedy sa mi stane, že makrá vyplním (takmer) dokonale. Väčšinou mi na doplnenie zostávajú sacharidy a tuky (290g sachrov nie je žiadna sranda!). Sacharidy a tuky sa dajú ľahko doplniť čokoládou, ale ja radšej makrá dopĺňam niečím, čo ma zasýti na dlhšiu dobu a dodú telu nejaké vitamíny, minerály a po čokoláde alebo iných sladkých dobrotách siaham len raz za čas.

z môjho strašneumeleckého obrázka môžte vyčítať, ktoré maskrá dominujú v určitých potravinách

Napísala som len to, čo ma napadlo, je toho oveľa viac. Samostatne som makrá nevypisovala, každý vie z čoho získať len sacharidy, bielkoviny alebo tuky. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára