sobota, 3. januára 2015

French toast

French toast som chcela vyskúšať už dávnejšie, ale dokopala som sa k tomu až teraz. Doteraz neviem pochopiť ako som mohla byť taká hlúpa a nechať si to až nateraz. V spojení s arašidovým maslom a datlovým sirupom je to strašná dobrota.


Na 4 toasty:
4 krajce toastového chleba
1 vajce + 1 bielok
1 PL (5g) proteínu (môžete nahradiť medom/javorovým/agáve sirupom)
kokosový olej
arašidové maslo,datlový sirup...

K vyšľahanému vajcu s bielkom pridáme proteín a poriadne premiešame aby nezostali hrudky (odporúčam pretrepať v šejkri). Na panvici rozohrejeme olej a poukladáme z oboch strán namočené chlebíky. Opekáme z obidvoch strán do zlatohneda.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára