štvrtok 27. februára 2014

Zmena je život...

Ahojte! Po dlhšom čase sa zas ozývam. Už dlhšie som rozmýšľala nad tým, že ma to už nebaví. Už ma nebaví fotiť outfity a písať články o kozmetike. Našla som si novú záľubu a myslím, že tá ma bude baviť naozaj dlho. Zdraví životný štýl a cvičenie. To ma naozaj baví. To ma robí šťastnou.

Hlavnou témou blogu mala byť móda. Prečo práve o móde? Vždy som obdivovala známe fashion bloggerky a tiež som k nim chcela patriť. Ako rýchlo to začalo, tak rýchlo to aj skončilo. Kedysi som strašne rada čítala recenzie na rôznu kozmetiku a pozerala outfity bloggeriek, a teraz? Najviac ma baví čítať články o výžive a cvičení. A týmto smerom chcem blog nasmerovať. Zapisovať sem moje pokroky a postrehy. Preto som vymazala všetky články. Niektoré recepty sem dodatočne popridávam.

Je zaujímavé ako sa ľudia menia. Takto pred rokom som pred počítačom sedela s balíkom čipsov, tabuľkou čokolády a s pneumatikou na bruchu. Už je to skoro rok čo cvičím. Vystriedala som množstvo programov ale najviac ma aj tak baví posilovanie. V pivnici mám spravenú provizornú telocvičňu a tam mi je najlepšie. Cvičenie ma robí šťastnou a zdravá strava taktiež.
Pred rokom som mala nakupovaciu mániu. Teraz sa obchodom vyhýbam. Teda ak sa nejedná o zdravú výživu, pretože tam míňam všetky svoje peniaze.
Cesta k mojej vysnívanej postave je ešte dlhá ale každému pokroku sa strašne teším.
Verím, že vás bude tento blog naďalej baviť.

Tá prvá fotka je dosť nekvalitná ale pokrok tam je, či?

3 komentáre: